Tort borówkowy z mascarpone

(3 ocen)
Tort borówkowy z mascarpone

tort borowkowy z mascarpone tort borowkowy z mascarpone tort borowkowy z mascarpone

Dodaj do ulubionych

Komentarze (13)

  • Agnieszka 7 czerwca 2019 at 13:38 Reply

    Tort z tego przepisu wyszedł mi idealny! Nie jest mdły ani za słodki. Gorąco polecam!! 🙂

  • Paweł 3 września 2019 at 15:02 Reply

    Tort super. Pierwszy raz robiłem w ogóle ciasto i porwałem się na ten tort. Wyszedł przepyszny. Polecam.

  • Anonim 6 listopada 2019 at 19:06 Reply

    Jaka jest wielkość tortownicy? 🙂

  • Kasia 6 listopada 2019 at 19:08 Reply

    Jaka wielkość tortownicy? 🙂

  • Wiktoria 22 maja 2021 at 12:01 Reply

    Rewelacyjny przepis! Delikatny, nie za słodki, a do tego niezwykle smaczny 😀

  • Ania 1 lipca 2021 at 06:53 Reply

    Dzień dobry. Czy fruzeline można zrobić z mrożonych borówek? Czy można dać zwykły cukier zamiast brązowego? Dziękuję za odpowiedź ?

    • extradania 1 lipca 2021 at 22:11 Reply

      Tak, oczywiście. Można użyć mrożonych borówek i białego cukru. Pozdrawiam.

  • MONIKA 27 sierpnia 2021 at 12:54 Reply

    Czy ta fruzelina ma być lekko lejącą się czy w końcu zastygnie?

    • extradania 28 sierpnia 2021 at 19:53 Reply

      Może być lekko lejąca, bo w torcie zastygnie po kilku godzinach.

  • Kasia 2 grudnia 2022 at 17:14 Reply

    Czy tort musi być w lodówce czy wystarczy chłodniejsze miejsce?

    • extradania 3 grudnia 2022 at 14:13 Reply

      Tort może być w innym miejscu, jeśli temperatura będzie zbliżona do tej w lodówce.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *